De reis van Josmarh
Trein vol
verhalen

De reis van Josmarh

Terug naar overzicht

“Ik ben in oktober 2019 begonnen bij Arriva in het ServiceTeam in Leeuwarden. Het ServiceTeam biedt onder andere hulp aan reizigers, bij het kopen van een kaartje of bij het in- en uitchecken. Arriva geeft je met het ServiceTeam de kans om door te groeien naar andere functies.

Zo ben ik nu steward met BOA-bevoegdheden in Groningen. Ook in deze job mag ik weer service verlenen aan onze reizigers. Ik vind het vooral heel leuk om de reizigers te helpen en een lach op het gezicht te brengen. Zo zag ik laatst een reiziger met moeite de zware bagage dragen. De trein zou binnen enkele secondes vertrekken, dus ben ik snel gaan helpen en kon deze reiziger toch nog op tijd met de trein mee. Met een grote glimlach als dank!”

“In mijn vrije tijd speel en kijk ik graag voetbal. Vooral samen voetballen; het teamgevoel past helemaal bij mij. En je bent even lekker 90 minuten weg van de buitenwereld.”

De kans die je verdient

Atta de Tolk heeft een spoken word gemaakt voor het huidige ServiceTeam van Arriva Noord. Dit hebben we vervolgens vertaald in de video ‘De kans die je verdient’. De kans die je verdient In het leven gaat het net zoveel om de reis als de bestemmi...

Lees meer